Algemene Voorwaarden

Disclaimer & Voorwaarden

RvD010 Diensten is niet verantwoordelijk voor wat startpagina beheerders bezoekers plaatsen op startpagina's weblogs van startpagina's - en kan hier niet voor aansprakelijk worden gesteld.

Reacties en content zijn de persoonlijke mening van de gebruiker schrijver en reflecteren dan ook op geen enkele manier de standpunten en/of denkwijze van RvD010 Diensten. RvD010 Diensten kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor het plaatsen van auteursrechtelijk beschermd materiaal door bezoekers gebruikers van RvD010 Diensten.

Uiteraard besteden de startpagina beheerders en RvD010 Diensten er veel aandacht en zorg aan om alle informatie zo goed en zo up-to-date mogelijk te houden. Eventuele tik- en drukfouten of vergissingen kunnen echter niet altijd worden voorkomen. Startpagina beheerders & RvD010 Diensten zijn niet aansprakelijk voor en niet gebonden aan kennelijke fouten en vergissingen. Wij behouden ons het recht voor om de inhoud te wijzigen. RvD010 Diensten is niet verantwoordelijk voor informatie (waaronder startpaginas) voor zover onder verantwoordelijkheid van derden opgesteld of uitgegeven.

RvD010 Diensten aanvaard geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van foutieve of gewijzigde informatie, ook van partijen waarmee wij samenwerken en/of de beheerders die de startpaginas beheren.